Dreft játék

MCFashion 2010 - Dreft játék

Játssz velünk a Dreft nyereményjátékban és nyerd meg az 50 db Dreft ajándékcsomaggal az 50 db Marie Claire Fashion Days belépőjegy egyikét, vagy legyél Te a Dreft-átváltoztatóshow szereplője a Marie Claire Fashion Days-en, ahol szakértőink nemcsak azt mutatják meg neked, mi az a smink és az a haj, ami jól áll, hanem tetőtől talpig fel is öltöztetünk, a ruhákat pedig haza is viheted.

További információ: www.dreft.hu

A kvíz kitöltésének határideje: 2010. október 3. éjfél
A sorsolás időpontja: 2010. október 5.

Az 50 első helyes választ beküldők között kisorsolunk 50 db Dreft ajándékcsomagot (3-féle 1 literes terméket tartalmaz), illetve 50 db kétnapos, október 16-ára és 17-ére is érvényes) belépőjegyet a Marie Claire Fashion Days-re, továbbá valamennyi helyes választ beküldő között 3 fő részére a Dreft-átváltoztatóshown való részvételt.

A nyerteseket 2010. október 6-áig e-mailben értesítjük.

Ahhoz, hogy Te legyél a szerencsés nyertesek egyike, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod az alábbi kérdésekre:

Hány féle változatban kapható a Dreft folyékony mosószer?
Melyik igaz a Dreft folyékony mosószerre?
Melyik nem igaz a Dreft folyékony mosószerre?
Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket, a saját adataiddal!
Elfogadom a Marie Claire Fashion Days Nyereményjáték szabályzatát
ELKÜLDÖM
 

Aktuális

Kattints a teljes tartalomjegyzékért!

Kattints a teljes tartalomjegyzékért!

Valahogy most az egész világ a divat körül forog, így mi is extrém közegekbe helyezett magyar tervezőkkel nyitjuk a lapot, hogy rögvest utánuk évtizedenként ugrálva nézzük az új trendeket. Snétberger Ferenccel fák árnyékában beszélgetünk, de szót kap Adrian Brody is, miután Vanessa Paradis elárulja, hogyan tartja meg Johnny Deppet. Apasági vizsgálatot készítünk, hogy elvált nőkkel rádiózhassunk, ami után kipróbálunk néhány szexuális segédeszközt. A divatban ebben a hónapban lapos pénztárcával indulunk útnak, majd négyféle hajat kreálunk egy archoz, amelyekkel már New York utcáin sétálunk.