Jegyvásárlás

Hogyan vehetsz részt a rendezvényen?

Belépő kuponnal, amelyet a Marie Claire magazinban találsz:

Vágd ki a Marie Claire magazin októberi vagy novemberi számában található kupont, ezzel ingyen léphetsz be a rendezvényre (1 kupon 1 napra érvényes), és a helyszínen a tiéd lehet egy exkluzív Morellato Drops karkötő.


Az ékszert a készlet erejéig biztosítjuk október 16-án vagy 17-én az első 750, kuponnal érkező vendég részére. A Morellato Drops színe nem választható, a karkötőn egy Drops található.

Helyszínen vásárolt belépőjeggyel:

Belépőjegyek október 16-án 10 órától a helyszínen vásárolhatóak (Millenáris B épület, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. A belépőjegy ára egy napra 695 Ft, mindkét napra 995 Ft, amely a készlet erejéig tartalmazza a Marie Claire magazin 2010/novemberi számát.

Millenáris Park megközelíthetőség:

A park a Lövőház utca, Fény utca, Kis Rókus utca, Marczibányi tér által határolt területen fekszik.

A Millenáris Buda forgalmas csomópontjától, a Moszkva tértől illetve a Széna tértől pár száz méterre, a Mammut bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található.

Megközelíthető:

Moszkva tér:

- villamossal: 4, 6, 18, 59, 61;

- autóbusszal: 5, 16, 22, 28, 102, 128, 149, 155, 156

- metróval: 2-es (piros)

majd kb. 8 perces sétával

Széna tér:

- villamossal: 4, 6;

- távolsági busszal

majd kb. 5 perces sétával

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Aktuális

Kattints a teljes tartalomjegyzékért!

Kattints a teljes tartalomjegyzékért!

Valahogy most az egész világ a divat körül forog, így mi is extrém közegekbe helyezett magyar tervezőkkel nyitjuk a lapot, hogy rögvest utánuk évtizedenként ugrálva nézzük az új trendeket. Snétberger Ferenccel fák árnyékában beszélgetünk, de szót kap Adrian Brody is, miután Vanessa Paradis elárulja, hogyan tartja meg Johnny Deppet. Apasági vizsgálatot készítünk, hogy elvált nőkkel rádiózhassunk, ami után kipróbálunk néhány szexuális segédeszközt. A divatban ebben a hónapban lapos pénztárcával indulunk útnak, majd négyféle hajat kreálunk egy archoz, amelyekkel már New York utcáin sétálunk.